ELBILAR

Nu är priserna här på nya Opel Frontera

Opels senaste modell – nya Frontera är prissatt från 379 900 kronor. Lanseringen i Sverige inleds under hösten.

Nya Opel Frontera är Opels stora lansering under hösten och en SUV som erbjuds både som elbil med fem säten samt som hybrid med upp till sju säten. Priset för elbilen börjar vid 379 900 kronor och de första leveranserna förväntas ske i början av 2025.

– Vi är mycket glada över att vi äntligen kan lansera den första sjusitsig SUV:en från Opel på den svenska marknaden. Vi vet att det är eftertraktat av många att ibland kunna få plats med fler i bilen, kanske barnens kompisar efter fotbollsträningen eller när man är chaufför och ska hämta efter en sommarfest, säger Andreas Marttila Gaard, produktchef för Opel Sverige.

Mångsidigheten är en av de främsta styrkorna med nya Frontera. Bagageutrymmet rymmer 460 liter med fem säten och 1 600 liter om andra sätesraden fälls.

Annons:

 

– Utöver det rymliga bagageutrymmet klarar vår nya modell en taklast upp till 240 kg, perfekt om man är äventyrlig och vill ut i naturen och tälta på taket eller behöver få med möbler hem från affären, säger Andreas Marttila Gaard.

Utrustning och priser

Elbilsversionen nya Frontera Electric erbjuder fem säten och ett batteri på 44 kWh samt en räckvidd på över 300 kilometer.

Frontera erbjuds alltid med komfortstolar med Opels nya Intelli-Seat, ny rattdesign och Opels PurePanel-instrumentpanel som har dubbla 10-tums skärmar. Med den högre utrustningsnivån Frontera GS får kunder ta del av en mer maxutrustad version.

Instegsmodellen kostar som sagt 379 900 kronor. Om du vill ha GS-utrustningsmodellen får du betala 404 090 kronor. Du kan läsa fler detaljer om Opel Frontera på Opels hemsida.

Annons:

 

Läs också: Faktorer som påverkar elbilens förbrukning.

 

Relaterade artiklar

Back to top button

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du vår användning av cookies.  Lär dig mer