PRYLAR

Oura Ring 4 introducerad

Oura har introducerat en ny generation av deras smarta ring: Oura Ring 4.

Oura har precis lanserat sin Oura Ring 4, som har en rad av förbättringar jämfört med föregångaren, Ring 3. Den nya versionen erbjuder en uppdaterad design och förbättrad teknik, vilket gör den till en konkurrent till bland annat Samsung Galaxy Ring och Ultrahuman Ring Air.

Titan och uppgraderade sensorer

Oura Ring 4 har en design i titan, både på insidan och utsidan, vilket borde vara en betydande uppgradering jämfört med epoximaterialet i den tidigare versionen. Den nya ringen är 2,88 mm tjock och väger mellan 3,3 och 5,2 gram, beroende på storlek. Den är dessutom vattentät ner till 100 meter.

Trots att sensorerna endast mäter 0,3 mm (jämfört med 1,3 mm på Ring 3), lovar Oura högre noggrannhet. Blodsyremätning (SpO2) har förbättrats med 120 procent, medan noggrannheten för att mäta sömn förbättrats med 30 procent. Hjärtmonitorn har också uppgraderats med färre mätavbrott både dag och natt, medan en ny algoritm förbättrar precisionen genom att utnyttja fler signaler från fingret.

Annons:

 

Oura Ring 4 upptäcker automatiskt när du tränar, med över 40 olika träningslägen, inklusive detaljerad pulszonfördelning. Dessutom övervakar ringen sömn, stress och reproduktiva hälsotrender.

Förbättrad mjukvara och batteritid

Den nya Oura-appen har fått förenklad design och dynamiska hälsokort, vilket gör användarupplevelsen mer intuitiv. Batteritiden är upp till åtta dagar på en enda laddning, och ringen levereras med en ny laddningsstation som gör det enkelt att ladda den.

Oura Ring 4

Fortsatt med abonnemang

Oura behåller fortfarande abonnemangsmodellen med den nya ringen. Konkurrenterna Samsung Galaxy Ring och Ultrahuman Ring Air kräver däremot inget abonnemang. Därför måste du köpa ett månatligt abonnemang till din Oura-ring, annars förlorar du tillgången till flera funktioner. Oura-medlemskapet kostar 5,99 euro per månad.

Pris och tillgänglighet

Oura Ring 4 finns i färgerna silver, svart, borstat silver, stealth, guld och roséguld, och finns i storlekar från 4 till 15. Priset börjar på 399 euro och varierar beroende på färg/finish. Ringen släpps den 15 oktober, men kan redan nu förbeställas på Ouras hemsida.

Annons:

 

Relaterade artiklar

Back to top button

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du vår användning av cookies.  Lär dig mer