STREAMING

Netflix höjer priset i Sverige

Netflix höjer priset på abonnemang i Sverige med omedelbar verkan. Nu måste du betala upp till 20 kronor mer i månaden.

Netflix höjer priset med 13 procent över hela linjen. Det gäller för samtliga tre abonnemangstyper, och Premium-abonnemanget höjs med 20 kronor till 199 kronor per månad. Det finns ingen speciell anledning. Priserna höjs i takt med att Netflix kontinuerligt levererar mer värde till användarna.

”Vi erbjuder ett antal olika abonnemang för att möta ett brett spektrum av behov, och i takt med att vi kontinuerligt levererar mer värde till våra medlemmar, ber vi dem ibland att betala lite mer. Från och med idag justerar vi priserna i Sverige, med priser som startar från 109 kronor,” skriver Netflix i en kommentar.

Senast Netflix höjde priset på sina abonnemang här hemma var i oktober 2021, alltså för tre år sedan. Sverige är ett av de ställen där det är dyrast att ha ett abonnemang på streamingtjänsten.

Annons:

 

AbonnemangNy prisTidigare prisSkillnad
Basic109 kr. mnd.99 kr. mnd.10 kr. mnd.
Standard149 kr. mnd.129 kr. mnd.20 kr. mnd.
Premium199 kr. mnd.179 kr. mnd.20 kr. mnd.
Netflix höjer priset. Här är de nya priserna.

Prishöjningarna kommer efter ett meddelande om att Netflix inte kommer att lansera sitt billigaste och delvis reklamfinansierade abonnemang i Norden.

Läs också: Sverige luras på reklamabonnemang.

Back to top button

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du vår användning av cookies.  Lär dig mer