PRYLAR

Actionkamera med tryck på action

DJI Osmo Action 5 Pro är en 8K actionkamera som verkar skräddarsydd för vattenhundar.

DJI har presenterat sin senaste actionkamera, Osmo Action 5 Pro, som de själva anser utgör ett betydande steg framåt jämfört med tidigare modeller. Kameran är designad för att möta kraven från ”både proffs och entusiaster”, med ett antal uppgraderade funktioner.

En av de betydande förbättringarna i den nya actionkameran är dess förbättrade vattenbeständighet, som möjliggör inspelning ned till 20 meter under vattnet utan behov av ytterligare skydd. Funktionen bör öppna upp ett brett utbud av fotograferingssituationer, särskilt för dykare och undervattensfotografer.

Med inbyggda sensorer håller den koll på djup, varaktighet och höjd. Kameran uppfyller de internationella standarderna för dyktillbehör.

Annons:

 

Osmo Action 5 Pro erbjuder även inspelning i 8K, vilket ger hög detaljgrad och skärpa i videoinspelningar. Kameran är också utrustad med avancerad bildstabiliseringsteknik för att minska skakning och säkerställa jämna bilder, även när den utsätts för starka rörelser.

Med ett särskilt nattläge presterar den även utmärkt i mörker, så att du kan spela in skarpa och rena video även under svåra ljusförhållanden. Det är åtminstone vad DJI lovar.

Osmo Action 5 Pro

Kameran presenterar också en uppdaterad pekskärm, som borde göra användarinteraktionen mer intuitiv och användarvänlig. Dessutom har batteritiden förstärkts, så att du nu kan spela in i upp till fyra timmar utan behov av frekvent laddning. Och om du har bråttom kan kameran blixtladdas – bara 15 minuters laddning ger dig två timmars extra inspelningstid.

DJI har även gett kameran internt lagringsutrymme, så du är inte helt beroende av minneskort. Det finns 47 gigabyte tillgängligt.

Annons:

 

Kameran är nu tillgänglig för förbeställning, med leveranser som förväntas starta nästa månad. Den släpps i följande versioner:

  • Osmo Action 5 Pro Standard Combo innehåller själva kameran, ett 1 950 mAh batteri, ett fodral, linsskydd och adapter för montering. Den kostar 3 948 kronor.
  • Osmo Action 5 Pro Adventure Combo innehåller samma som Standard Combo, plus Quick-Release Adapter Mount (mini), ett laddningsfodral för flera batterier och 1,5 m teleskopstång. Priset är 5 064 kronor

Annons:

 

Relaterade artiklar

Back to top button

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du vår användning av cookies.  Lär dig mer